Platnene vrećice

Radna odjeća

Odjeća može predstavljati i odražavati mnogo toga – stilski izričaj, osobnost ili pak upućivati i na profesiju osobe! Jeste li se ikada zapitali, izuzevši puke modne i stilske konotacije, koliku važnost odjeća na poslu zapravo ima?

Mi znamo! Radna odjeća ona je odjeća koja se veoma često koristi za rad koji uključuje poslove fizičke prirode. Već u Britaniji u 19.st. fizički radnici naziva navvies nose ravne kape, samt hlače, teške radničke čizme i debele magareće jakne i sve to u svrhu ispunjenja glavnih ciljeva radne odjeće – sigurnosti i zaštite.

Naša ponuda radne odjeće pruža upravo spomenuto – u širokom izboru pronađite nešto za sebe i unaprijedite svoju ulogu na poslovnoj poziciji!

Ukoliko je Vaš profesionalni smjer ugostiteljstvo, zavirite u ponudu finih košulja kratkih i dugih rukava koje odišu elegancijom i čistoćom, a bacite pogled i na izbor pregača savršenih za timove kuhara od 100% -tnog organskog pamuka! Fizičke radove na terenu obavljajte efikasnije s našim vodootpornim radnim hlačama i zaštitnim prslucima koji zadržavaju toplinu i zaštićuju tijelo u svim vremenskim uvjetima!

Ostatak radno poželjnih proizvoda pogledajte na našem katalogu te fokusirani na vlastitu i poslovnu dobrobit hrabro krenite u odabir! 💪🏻