Platnene vrećice

Promotivni artikli

Želite promotivan artikl koji je konstantno popularan, praktičan, cool i ljudi ga rado nose? Majica!

U svim njenim oblicima. 

Majice naručuju udruge za prodaju i prikupljanje donacija, političke stranke za promocije događaja i svoje članove, ugostiteljski objekti umjesto uniformi za zaposlenike, tvrtke za promociju novih proizvoda, i sve to za različite dobne skupine!

Premda, kad se kaže “promotivna majica”, prva misao nam je T-shirt. Ipak, u želji za isticanjem, dobivali smo razne upite svojih kupaca. Osluškujući želje klijenata, obogatili smo ponudu.

Nudimo sportske majice, posebnog dizajna i materijala, predviđene za promocije na utrkama, utakmicama, natjecanjima i ostalim sportskim događajima.

Novost u našem asortimanu su i dječje majice, unisex majice, kao i majice bez rukava, a vama preostaje samo da odaberete boju i model i uskladite s namjenom.

Popularne hoodice, majice s kapuljačom, tražen su artikl za sajmove i teambuildinge, ali i studentske organizacije, budući da je zbog udobnosti i dizajna hoodica omiljen odjevni predmet među mladima.

Osobito zanimljiva promjena u profilu naših kupaca su mladi influenceri, odnosno, generacija Z. Svoj brand grade preko promotivnih proizvoda i nagradnih igara koje organiziraju za pratitelje na društvenim mrežama. Majice s njihovim logom, likom ili pak citatom, apsolutni su hit među njihovim obožavateljima. 

Influenceri su definitivno nova generacija poduzetnika.

Vremena se mijenjaju, ali još uvijek ne skidaju majice s trona najpopularnijeg promotivnog artikla.